20 jaar bestaan

Dit jaar zijn wij als familiebedrijf 20 jaar bezig met het veredelen van textiel. Hier zijn wij best trots op!

Wij hebben besloten om dit niet te vieren, maar ons in te zetten voor het goede doel. Onze keuze is hierbij gevallen op een deelname aan de Alpe D’HuZes.

Uiteraard gaan wij deze uitdaging als familie aan. In het team Strong Together gaan wij met nog een gezin deze uitdaging aan.

Velen zijn ons voorgegaan om ervoor te zorgen dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek om kanker te genezen, hierdoor hebben diverse mensen in onze naaste omgeving kanker kunnen overleven.

Helaas overlijden er nog steeds mensen aan kanker, ook in onze omgeving. Daarom mag het niet zo zijn dat onderzoeksgeld verminderd zolang er nog steeds vormen van kanker zijn waarvoor geen juiste medicatie beschikbaar is. Wij gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk geld voor het onderzoek naar kanker bij elkaar te krijgen.

Helpt u ons hierbij? Dat kunt u door te doneren via de onderstaande QR-code of in de winkel een van onze actieproducten te kopen! Per stuk vragen wij hier voor het goede doel €15,- voor*.

*De materialen voor de actieproducten zijn gesponsord door onze leveranciers. Hierdoor kan 100% van uw bijdrage gegeven worden aan het goede doel.